Annie, let's not wait

Såja, nu var det ett par dagar sen jag var här och trampade bokstäver, alltså är Emil frisk och kry igen så imorgon eller någon annan passande dag i veckan ska jag till att städa lägenheten, jag har redan börjat med tvätten och Emil har varit duktig och diskat.
Det börjar närma sig studentveckan och jag har bara tre saker kvar som ska lämnas in i skolan, sen är jag redo för allt vad som komma skall! Lite sommarjobb har jag också fått mig och jag riktigt längtar efter barnen på Fasetten faktiskt :) Det är väl ungefär nu man ska börja njuta av skolan och dess timmar som slukar upp dagen. Som imorgon t.ex. Då börjar dagen med lite engelska B i en halvtimma innan Emmy, Mange och jag ska kika in och hälsa på hos Anki för lite kursändringar o.s.v. Sen flyter timmarna på till klockan slår ett då det är dags för någon lektion igen som kommer bli riktigt slapp då jag redan är klar med uppgiften! Sen kommer en timma religion och så är skoldagen slut. Det är en sån där dag då man faktiskt är tacksam för skolan!

Eftersom Emil är frisk igen så är det TVspel som gäller för hans del medan jag utför hårt skolarbete, pheu! Det bästa är dock att jag har laddat upp med både glass, choklad och cola så jag får en frivillig Emil att titta på Gilbert Grape med! Det här var väl ingen vidare uppdatering kan jag tänka mig?
Äsch, det blir bättre med tiden. Efter regn kommer solsken som Roland säger, tänk på det gott folk!

Nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen och blöta ner mig lite. Man skulle ha en badanka alltså!



Indianglass!

Till att börja med så sitter jag med Emils rosa, för små solglasögon och äter Indianglass till frukost, yammie! Det är både tufft och gott. Lite cola på det här skulle dock sitta fint!

Gårdagens förmiddag gjorde väl min mage lite som den ville, och det var inte att hurra för. Ett litet plågomonster är vad den är, min mage! Fram emot kvällen tyckte min kropp att var något tråkigt att bara sitta inne och ha tråkigt, och då Malin var ensam hemma i ett stort hus med fyra plan och Jerker var lika uttråkad han så slog vi oss, tre tråkmånsar, ihop och hade en bakkväll. Nu finns det chokladbollar och kladdkaka till hela Sveriges befolkning, hemma hos Malin! För att sen avrunda kvällen lite snyggt följde jag med Jerker ut i buschen, ut till Sonstorp, för att hämta hans kära syster som hade varit där och roat sig. Mitt rum är dessutom nystädat, tadda!
Ni får en bild från förra sommarens årliga camping, Jenny, Malin och Ida. Om jag vore smart skulle jag räkna ut att det är Ida som tar bilden, men nu är jag ju inte det så.. Vilket mysterium!



När jag kom hem fick jag sms av min kära syster där hon skrev att hon blivit slagen av någon liten tönt helt utan anledning, bara sådär, pang poff! Då blev jag en aning irriterad och smått frustrerat galen! Vem håller på så? Om inte en f.d. rödhårig tjej med adhd? Sanna mina ord, vad rätt jag hade!

Idag hade jag förväntat mig att åtminstone få tillbringa lite av dagen tillsammans med Emil, men den där nedrans magsjukan ligger i! Vi får alltså se vart dagens bravader blir. Kan hända att jag råkar ta upp häftet som jag ska ha prov om på måndag, men det är inte helt säkert!



Over and out! 

En dag i Astrid Lindgrens värld!

Nu är det avklarat och hujedamej vad trött jag är i benen känner jag! Det blev alltså en heldag på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby,  dock hade Sanna redan listat ut det (och känner mig uppenbarligen mer än jag själv gör, för vem vet inte att jag är galen i Pippi!?)  så jag hade min Pippidocka redo i famnen när tjejerna klockan åtta kom och hämtade upp mig - efter fyra timmars sömn! Vi hälsade på Pippi, Emil, Ronja, Rasmus på luffen, Bröderna Lejonhjärta, Lotta på Bråkmakargatan och massa fler. Det bästa var ändå att se Pippi, och då blev jag en aning blyg. Hjärtat hoppade till lite i bröstkorgen på mig, det var både patetiskt och underbart! Jag har lagt upp en himla massa bilder både på facebook och bilddagboken (yournewfavorite) så jag tänker inte tråka ut er med samma bilder här igen. Ni får bara ett smakprov! 

     

Tyvärr har illamåendet börjat komma tillbaka, och jag kan tänka mig att det är lite p.g.a. trötthet, hunger och mitt psyke som nog är lite oroligt för att jag ska ha fått tillbaka magsjukan med tanke på att Emil ligger hemma och plågas av den hemska bacillen just nu. Jag tänker på dig sötnos <3 Stackars krake. Det suger verkligen det här med magsjuka. Precis när jag blivit frisk och tänkt njuta av att få tillbringa resten av veckan med den mysungen så ska han bli sjuk. Typiskt, som Nalle Puh skulle ha sagt. 

Nu har jag suttit här och lyssnat på Burger queen i ca 45 minuter, och jag har inte orken att klicka upp rutan för att byta. Klockan är bara 21.33 och jag är helt seriös när jag säger att jag faktiskt funderar på att gå och lägga mig och sova nu. Lillebror med sällskap har ockuperat Tvapparaten här uppe, och mammi och pappi där nere så det blir visst bara lite mat och sängen över till mig. Synd att klaga!

Och du Emil.. bli frisk nu för tusan så jag slipper längta efter dig mer! 

Godnatt, från en Jenny med blivande träningsvärk i vaderna!

En himla uppdatering

UPPDATERING go' vänner!
Ändrade planer och sånt där. Nu blir dagen med stort D en torsdag istället, imorgon. Det flyger runt lite fjärilar i mig, och inte p.g.a. hunger den här gången. 
Jag kan dessutom lägga till att idag har varit en riktigt rolig uttåkad dag. Lowe fick, som alltid, vara ofrivillig modell men lyckades springa och gömma sig sen, och jag tog saken i egna händer och blev mitt eget offer. Det kan hända att jag är en aning patetisk men jag skrattar åt varenda bild jag har tagit. Detta kan också vara en konsekvens av för lite umgänge och ledsamhet på att ligga och kräkas, eller så är det som min kära storasyster brukade säga förr "Små barn roar sig lätt".

  

Nu är min mor hemkommen från jobbet och hon är taggad på singstar, vilken fest! 
Emisen kommer hit senare och myser, och om jag har en sjuhimla tur så kanske jag kan få honom också att sjunga lite, för här har ni en som är uppåt och taggad!

 

Sida vid sida ska vi gå

Oh vilken morgon! Emmy ringer och väcker mig runt elva, då jag redan varit uppe vid sju och vinkat adjö till hårt arbetande pojkvän, regnet öser ner och ja, jag mår faktiskt bra! Otroligt. Visst knorrar det lite i magen och den är väl inte på topp, men bra mår jag, så får vi se hur det slutar när jag har tryckt i mig lite riktig mat. Jag undrar om ni kan förstå den känslan, lyckan av att bara få tugga på några makaroner när man inte har ätit lagad mat sen i fredag. Det är helt sjukt skönt att bara tänka på det!

Idag ska det tydligen bli något av en talangjakt här hemma i källaren. En karl, om jag minns rätt så är Micke hans namn, ska komma hit och lyssna på Lillebror med spelande kompanjoner för att i något fall ge dom ett gig. Det kan ju låta mer spännande än vad jag faktiskt tycker att det är, så jag rymmer nog hemifrån ett tag. Klandra mig inte, jag har fått levt med deras bang bang från deras första repning fram till i stort sett nu, minst 3 gånger i veckan, och ja, det blir jobbigt för öronen till slut. No offence! Det är inte det att dom spelar dåligt, det är bara det att jag har hört Dunderklumpen på repeat allt för länge nu.

Happ, nu är det så här att jag har fått lite ledtrådar inför dagen med stort D, det vill säga Fredag! Jag har ju fått en liten vers till att börja med som ni kan få läsa och klura på ett tag. Så här går den: "Här med spärrar vi den 22 i din kalender, då ska det bli spännande att se vad som händer. Nu ska hon snart fylla 19 år, och det kan man aldrig ändra på. Hon vet inte alls vad hon får men med detta ett frö i din hjärna vi så. Vi säger inte mycket mer men mycket folk du kommer se. Du har träffat dem förr och alltid du ler, vi lovar dig det blir ingen fé." Ja, och tydligen så är detta skumma meddelande någon slags ledtråd. Dessutom har jag klämt ur Malin att vi ska åka runt 8-9 tiden på fredagmorgon och kommer inte hem fören runt 21-22 tiden. Ur Emmy, som uppenbarligen är lite mer klämvänlig, har jag lyckats få ur att det är vi fem (Malin, Carro, Ida, Emmy och jag) som ska åka i en bil. Vi ska inte hålla till här i Östergötland (= dialektbyte. Huvaligen!) Det kommer fler tjejer dit senare, och det kan hända att några killar dyker upp.
Ja, om du som läser det här känner för att komma med ett förslag eller bara en liten idé vad det här handlar om, lämna avtryck! Jag blir helt tokig i huvudet av nyfikenhet, och det är lite jobbigt, det ska jag erkänna.

Hm, dags för det här sista lilla stycket då där det ska komma en slutfras. Till att börja med är jag väldigt nöjd med att få ha kramkalas med Emil igen, och att slippa sova ensam. Sen kan jag lägga till ett tack till Emil (japp, den här gången är det Lillebror Emil jag syftar på) som står vid spisen, duktig hemmafru som han är, och lagar mat till mig. Tack bruushan! Och med det avslutar jag med några rader från ABBAs He is your brother:

Treat him well, he is your brother
You might need his help one day
We depend on one another
Love him, that's the only way

Just can't wait to get on the road again

Efter en nästan hel natts sömn tycker jag nog själv att jag mår mycket bättre, även om magen och jag har delade uppfattningar, den pratar på högre och mer än någonsin förr. Jag tror den säger hej också!

Jag läste just att Aqua ska återförenas, och för er som känner till åtminstone mig och Malin med våra fasoner om att tagga inför något kul kan räkna ut att vi båda studsar upp och ner i stolarna och skriker som galna småtjejer när dom får se Westlife (nu för tiden är det kanske mer Tokio Hotel som lockar, men vad vet jag?) på Tv. Jag förstår inte riktigt varför dom ens la ner, trots att den andra skivan inte riktigt är i klass med den första så är det ju ändå Aqua. Jag håller hela Sveriges tummar för skiva nr 3!



Nu har lillebror sjungande/skrikande/vrålande återvänt från affären med skorpor, bananer och cola till mig, det är alla tiders det! Dessutom har min kära moder lovat mig ett par nya skor idag, och det är svårt att säga nej till. Rött är ju fint, och prickit passar bra till rött. Prickar är ganska roligt i allmänhet så det kommer bli kanon!
Idag har nog vi nog, min Emil och jag, bestämt att vi ska våga träffas allafall, så förhoppningsvis kommer han hit efter besök hos syster Elin och inser att han faktiskt vill titta på vilken film jag än väljer att vi ska se! Mohahaa! Det är såna förmåner man ska ha som flickvän, tror jag?

Resten av veckan kommer gå åt till lediga dagar, ibland är väl skolan toppen och ger oss tre studiedagar i rad? Visst, jag vet att det är någon helgdag också, Kristi himmelfärdsdag om jag inte är helt ute och cyklar, men det skadar inte. Heja skolan! Samt att på fredag är det äventyr på gång! Mina kära flickvänner, Malin, Caroline, Emmy och Ida har hittat på något fuffens till födelsedagspresent åt mig som jag ska utsättas (om nu det är rätt ord?) för nu på fredag.

Nu ska jag väl försöka få tyst på den skrikande delen här nere, samt den skrikande brodern en trappa ner.
Adjökens


Man ska inte ropa hej fören man är över bäcken, eller?

Jag som trodde, nej, jag var i stort sett helt säker på att magsjukan var över. Två mackor till kvällsmat och magsjukan är tillbaka. Jag har väl fått i mig två tuggor av en skorpa som jag än så länge fått behålla och det är frustrerande att jag inte riktigt kan sätta fingret på om magsmärtan ligger i av hunger, allt jobb den fått utöva dom senaste dagarna eller att jag fortfarande har kvar baciller. Några graders feber har även bestämt sig för att tillbringa en tid i min kropp, det tackar jag ironiskt för!

Efter att ha sett Mamma Mia fyra gånger under natten fick jag kraft nog att be Josefine byta film och har där med har mitt mesta sällskap bestått av, om man räknar bort toaletten, Dansar med Vargar och Lowevovven - som mest är ute efter mina skorpor. Torrboll!

Lowe, the one and only 


Såna här dagar, jag menar dagar då allt känns skit och regnet gör att allt känns lite gråare, tråkigare och jag måste erkänna, en aning mysigare, så är det tur att jag har en gullig pojkvän som offrar sig både dag och natt och löser gåtor, skickar sms, ringer små samtal och otroligt nog tycker synd om mig! Emil, du är toppen :)
Egentligen har hela min familj varit toppen som står ut med skrik, panik. gråt och tjänster. Ooh, skrik och panik. Det kanske är dags för lite Hercules? Det sitter aldrig fel!

Kan hända att det här är ett bittert och uselt inlägg, må då så vara! 

The old Jenny will be back.. but when?

Håll min hand i vimlet

Vi börjar med att tacka Lars Winnerbäck för dom fina orden i den fina rubrik och sen börjar det:
Två uppdateringar, på en dag, inte illa Jennypennybananpaj!
Bara ni inte vänjer er vid många uppdateringar för imorgon kommer jag förmodligen glömt bort att jag ens har lyckats få till en sån här sida.
Anledningen till att det här inlägget råkar dyka upp är nog mest för att tacka min lillasysteryster för att hon hjälpt mig och fått ordning på sidan (som ni ser, den utvecklas snabbt!) Så.. Tack Josefine, och jag kan väl göra lite reklam för henne när jag ändå håller på att nöta ut tangenterna. Här har ni alltså den snälla systerns blogg om ni vill ta del i fler av familjen Tappers liv josefiineellinor.blogg.se (se även bild nedan)




Så var det en liten sak till ja.. Varför inte ta all skit när man ändå är på gång?
Nu när jag varit genomförkyld och plågats med urinvägsinfektion hela veckan kanske det kunde räcka med magsjuka som ett snyggt avslut.. men varför nöja sig med pest och kolera? Jag satsar på hela helvetet och skaffar mig mensverk också! WOHO! Ibland är det skönt att leva! :)

Tjingeling!

Jag har fallit...

Jahopp, så blev jag en av alla som föll för grupptrycket och nu sitter jag här till tonerna av Oasis little by little och försöker förstå mig på hur i hela friden det här ska gå till. Vi får väl se om jag lyckas så pass bra att jag behåller bloggen, annars kan du som läser det här skatta dig lycklig åt att du förmodligen är den enda i världen som sett inlägget, Grattis!

Dagen efter magsjukan såhär är jag vrålhungrig och känner någon lätt form av hat till folket runt omkring mig som faktiskt kan äta mat. För att muntra upp min lite dystra tillvaro tillät jag mig själv att kasta vatten på en solande, sovande och inte ont anande lillebror. Det bästa av allt är kanske också att jag har det på film! 



Jag har en liten fundering som kanske någon ute i världen kan ge mig ett svar på, utan att googla på det såklart. I morse vaknade jag av att två små kåta flugor hade högljutt sex ovanför skallen på mig, just då var jag bara irriterad men höll mig i skinnet för mammas vita tapeters skull, men nu har det slagit mig; hur tusan föder en fluga ungar? Ska dom till att föda ungar i mitt hus får dom gärna torka upp efter sig, hur det än går till!


Nu kanske mitt första inlägg får vara klart, jag borde ta mig en dusch!

RSS 2.0