Höst och stjärnklart

I natt när jag vandrade hem från min vän blev allt så annorlunda. det var svalt och på gränsen till kallt. Hela Finspång låg tyst och det var helt stjärnklart. Det var som all tyngd som cirkulerar runt mig släppte för en stund och lättnaden tog över. Det var svårt att gå in, det var så läskigt underbart ute!
Kanske var det Eriks och min (nej, Malin, du gills inte för du var inget bra) skogspromenad under kvällen som värmde upp, men luften kändes så annorlunda och jag kunde verkligen andas in hösten - och älska det!


Yes baby, yes!

Jag överväger att bli miljonär och flytta hemifrån, åka till ullared och köpa upp minst hälften av pengarna på julsaker som jag kan pynta mitt nya hem med till vintern. Resten av pengarna tänker jag lägga på skivor och coca cola. Möjligtvis att jag tänker skaffa mig en alldeles alldeles egen katt också (så jag slipper hänga hemma hos Emil så fort jag vill träffa min gossekisse), så kan Harry komma och hälsa på hos mig också. Det kan vara värt ett par kronor faktiskt. Men julsakerna lockar! Kan inte bara sommaren lägga ner nu och så är det höst när vi kommer hem från Turkiet och jag kan börja räkna ner till vinterns härliga atmosfär? Det får gärna bli en sån där "hemsk vinter" igen som vi fick uthärda förra året. Det skulle göra mitt vinterhjärta gott. Och då kan jag äntligen få använda min Pippitröja som jag ska beställa (Ja Ida, du får tillbaka din när jag fått hem min :)).

Äsch, sommaren står visst fortfarande i dörrhålet för det vankas grillat till kvällsmat och Sanna och Chrille är här för att stoppa i sig lite gott. Jag får väl vänta ett tag till då på den där miljonen...



Smålands alla vägar

Idag har jag farit till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld tillsammans med syster Sanna och bröderna Axelsson. (Bilder kommer så småningom, orkar inte gå ner i källaren och hämta min kamerasladd) Inte nog med att vi faktiskt fick träffa på Madicken, Emil, Pippi, Ronja, Bröderna Lejonhjärta och Karlsson på taket (och deras vänner och familjer), vi har dessutom fått se den stora staden Målilla, Hultsfred, Oskarshamn och jag vet inte allt vad det hette. Det blev en riktig långtur och många timmar i bilen, men det har varit en riktigt bra dag :) Till på köpet träffade jag minsann på en Linnea och en Svennis som var i Astrids värld med mormor. Dom verkade tycka det var lika kul som vi :D


Igår hade jag sån sprängande huvudvärk och ont i hela kroppen men jag tänkte att jag kunde sova bort det, så jag gick och la mig tidigt men vaknade ändå jättemånga gånger under natten av att huvudet höll på att explodera. Jag kom på att jag inte druckit cola på tre dagar och tyckte jag var duktig, men insåg att jag behövde ett par klunkar för att bota min kropp. Så när klockan ringde öppnade jag min "bilcola" och tog två klunkar  med en panodil, och jag var återställd på bara några minuter. Visserligen värker fortfarande hela kroppen och jag skulle behöva en rejäl massage, men huvudet mår bra allafall :) Det är helt SJUKT vilket jäkla beroende jag har. Inte direkt hälsosamt.

Upp upp och iväg!

Jag har börjat känna förändringarna och njuter av dom. Visserligen smyger sig en del av dig på mig då och då och det är jobbigt att känna, men för det mesta klarar jag mig bra nu. Jag har insett att drömmen om dig kanske inte var så bra som jag trodde, det var mer än bara en svacka. Det är fortfarande en bergochdalbana, men det går allt mer uppför och det är läskigt skönt!


And I finally found that life goes on without you
And my world still turns when you're not around

Malin, go for it!

Jag kan inte längre förneka det. Mitt rum HAR en rolig effekt på folk (Sanne, you know it. You know it baaaad!) Malin och jag satt och var tjocka i min säng, en aning övertrötta kan påpekas och pratade om det mesta och ingenting. Så kläcker hon ur sig "Om inte jag duschar varje morgon så går jag som en dvärg" Oboy vad jag skrattade! Jag vet inte vad det var hon faktiskt hade tänkt att häva ur sig, men det blev roligare när det blev fel. Det är jag säker på :D
Vi har verkligen haft fruktansvärt kul åt ingenting. That's my baby!!


Men för att demonstrera min övertrötthet. Som alla räknat ut så sitter jag vid en dator och pappa ropar från undervåningen.
P: Jag har tvättat lite strumpor och sånt idag..
J: Trosor och sånt också?
P: Ja, det hänger i tvättstugan
J: Schysst!!
P: Jaa, vi bor ju ihop.
Och jag skrattar fortfarande... Patetiskt trött är jag :D

Mitt hjärta är ditt att förstöra

trejävlaveckor
och det är inte lätt att låtsas ha kul när man faktiskt inte har ett dugg kul. Det syns liksom i ögonen.
Det är jobbigare än jag någonsin trodde det kunde vara. Trodde jag hade varit med om så mycket värre, men uppenbarligen har jag aldrig känt så här.
Jag har såna humörsvängningar och jag önskar att jag brydde mig lite mindre. Jag vill inte ge det någon jävla tid, jag har inte tid, jag vill inte att det ska vara över. Och jag är inte rädd för att bli ensam, men livrädd att du är med någon annan än mig.






Jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan

and maybe it's true.. You're going to hell!

du tror att det inte spelar någon roll och lämnar fläckvis dina märken på min kropp
jag struntar nog inte i det så mycket som du tror
du borde känna mina roller och jag kan läsa i din ögonvrå att du vet exakt vad du gör



I won't forgive you.


Jobb Jobb & Jobb, i positiv bemärkelse.Tror jag.

Jag vet inte om jag ska klaga eller om jag ska hurra för att jag jobbar 12 dagar i rad, är ledig en dag för att sen jobba 7 dagar i rad igen. På ett sätt känner jag för att klaga eftersom jag är trött nu när jag slutat och skulle vilja ha tid till att göra annat, men på ett annat sätt är jag jäkligt tacksam att jag faktiskt jobbar så mycket, och just nu till på köpet. Det är skönt att slippa tänka på allt annat, och dessutom så kommer jag vara nöjd när lönen kommer med tanke på hur långa pass det är varje dag också. Och för att inte glömma att vi faktiskt har väldigt roligt på jobbet, och allra roligast är det när Erik jobbar någorlunda samma pass som mig. Den kommande helgen är det bara Erik och jag som jobbar, samt Petra fast inte riktigt med oss, och mycket roligare än så blir det nog inte :) Mitt jobb (minA jobb) är fantastiskt faktiskt, alla tre. Jag älskar att vara på dagis med alla charmiga barn och leka hela dagarna, och jag stormtrivs som assitent eftersom vi går så bra ihop och hela dagarna bara flyter förbi. Idag blev det visserligen inget barnvaktande, men det är hur mysigt som helst med både F och K. Sjukt goa  ungar :)!!
Fast nu är jag trött och skulle vilja sova, frågan är bara hur pass bra idé det är?





Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska tycka och känna.
jävla bergochdalbana

Djungeltårta

Igår firades Hulle som fyllt 20 och Malin och jag fick ju för oss att göra en tårta såklart. Pilligt men kul, och resultatet blev bättre än på bild, men nu får överleva ändå.

Djungeltårtan
      








tvåveckor.
ochjaggårsönderlitegrann.




RSS 2.0