Uvi

Det känns skönt att jag åtminstone har en vän som verkligen kan förstå hur det känns att ha urinvägsinfektion. Inte för att jag är glad att hon tvingas lida av det också, men det är ändå skönt att hon vet att det är så mycket värre än vad dom andra tycks tycka. Visserligen har hon inte haft lika "stor" uvi som jag brukar ha, men det hjälper lite en dag som denna. Rätt gissat! Jag har urinvägsinfektion igen och det var inte ens en månad sen jag hade det sist och jag kan faktiskt inte riktigt låta bli att tycka illa om Finspångs sjukhus. Enda gången jag känt att jag faktiskt fått bra hjälp där var första gången jag kom in med magsmärtor. Då gav dom mig bra medicin. Men allt innan och efter har faktiskt mest varit negativt. USCHALINGE!

En norrmalmsbrud på 59 kvm

Lite helt appropå så har jag flyttat hemifrån. Det gick fort. I Onsdagskväll ringde en vänlig broder Axelsson och frågade om jag ville hyra hans lägenhet i andra hand nu när han flyttar ner till Oskarshamn, och för en helt otroligt liten summa pengar så tackade jag ja - nästan utan att tänka, men gud så bra val jag gjorde! Jag fick en möblerad (och inte är det dåliga prylar inte) lägenhet på 59 kvm på Norrmalm, mat i kylen, BADKAR och en mycket hårig katt, och så här i efterhand kan jag säga att det är mycket väl värt pengarna. Just ja, nu kom jag ju ifrån det jag skulle säga. Han ringde i onsdagskväll och fredagmorgon kunde jag flytta in, vilket inte blev fallet då jag åkte till GBG med jobbet och ficfk betalt för att åka karuseller. Men nu på söndagsmorgonen så har jag åtminstone kommit i ordning någorlunda bra. Katten letar efter sin husse, men han vänjer sig snart. Han har legat en liten stund i knäet på mig allafall.  BRA DEAL JENNY, STARKT JOBBAT!

Du är bättre än du vet. Mycket större än du vet.

Ni som håller er skapligt uppdaterade om mitt liv vet att jag har varit i Turkiet och njutit av sol, bad, värme och en rejäl förkylning, men den historian får jag ta nästa gång så det blir några bilder också.

Idag, efter max 2 timmars sammanlagd sömn + en veckas vätskebrist så frågade Johanna om jag ville följa med Filip och Klara på Cirkus och tja, varför inte? Så jag fick med mig Malin också och vad ska man säga? Cirkus är cirkus liksom. Jag tyckte det var mysigt och dom kunde en hel del imponerande grejer men jag tittade faktiskt mer på F&K än på artisterna. Det var en så härlig känsla att se deras fascination och hur ögonen blev dubbelt så stora för att ta in så många intryck som var möjligt. Det var helt skrämmande mysigt faktiskt. Gulleungar!

Ikväll tog Malle, Vicke och jag en tripp med bilen och bara åkte mest. Vi insåg vilken fantastisk stjärnhimmel det var ikväll (igen!) och lät oss under några minuter fascineras av den i det tysta, mörka Grytgöl. Malin blev trött och tyckte inte riktigt att storheten var lika enorm som Viktor och jag så hon åkte hem och vi tog oss vidare ut mot Doverstorps bron. Där stod Vicke och jag lutade mot bilen med Peter Lemarc i stereo och fascinerades i ytterligare några timmar av hur fantastiskt det faktiskt är!

Jag lever igen :)

RSS 2.0