En TVreklam att bojkotta!

Vilket påhopp! Här sitter jag, nerslagen i soffan och mest lullar runt lite, och så kommer reklamen för kinderägg upp på TVn och det står med stora svarta bokstäver "Överraskningen bara barn förstår". Jag vågar mig på att säga att jag är tillräckligt stor (nästan 20 fyllda faktiskt!) för att inte vara ett barn längre och nog förstår jag mig på överraskningen allt! Och jag kan fullt ut njuta av chokladen, spänningen och leksaken i sig också. Ofta är dom väldigt underhållande. Carro knows it too! Nog har jag allt fler vänner som jag med säkerhet VET förstår hela upplevelsen av att få sig ett kinderägg. Nu ska jag inte nämna allt för mycket men en god vän ska minsann få sig en (positiv!) överraskning när det passar sig! Jag tycker faktiskt att det är lite väl fräckt att häva ur sig något så befängt, och i TV också!


Det är ju Tor-Leif!!

Eftersom mitt nya intresse i stort sett bara går ut på att skratta halvt ihjäl mig till människor som, likt mig, hittar på egna ord eller sjunger det dom tror att artisten i fråga sjunger något dom inte riktigt förstår eller hör. Saltmannen.se heter sidan som förgyller mitt liv för tillfället. FANTASTISKT! En personlig favorit måste vara låten "Apologize" då den rätta texten ska vara "It's too late to apologize. It's too late.." och en förskräckligt underhållande människa har gått och sjungit helt i ovetande om att det är fel en annan variant. Den lyder: "It’s Tor-Leif, the poltergeist. Its Tor-Leif." Det inte bara ramade in min förgyllda dag, det fyllde även upp hela bilden med en guldstjärna! Tack du förvirrade människa.

Lite tråkigare nyheter. Våra firrar är inte riktigt på hugget. Tre har redan lämnat oss i stor sorg och saknad. vi bestämde oss för att det fick räcka - nu vill vi behålla våra tappra kämpar! Så jag tog lillebror i hand och vandrade ner till Arken med ett vattenprov, och titt på tusan! Vattnet är förgiftat. Det visade sig att Emil och jag tydligen är en aning för generösa gällande maten. Nu blir det bantning, på högsta nivå! Inte en matbit på tre dagar sa kvinnan i kassan så jag får väl hålla igen mitt dåliga samvete och blunda för dom hungriga fiskögonen som bestämt sig för att stirra på mig och ge mig en fruktansvärd ångest. Förlåt bebisar <3 Tyvärr verkar Kejsaren vara på upploppet till sin död också. Han är inte riktigt sig själv, och inte alls lika ståtlig. Det här ska åtgärdas!! Och om jag inte kommer påe n vettigare lösning själv så får mina stackars hungriga bebisar banta och må dåligt i tre dagar till. Illa!


Norrmalm

Nu sitter jag hos syster och blonderar håret. På henne såklart! Bono trippar runt på köksbordet med näsan i vädret och är i sin vanlighet riktigt bitchig. Jag hoppas på att vi hinner med en rensing utav hennes garderob, för man brukar alltid få mig sig någon tygbit i någon form hem, och det tycker vi om!
Firrarna bara dör. Nu är det illa! Stackars Fläpp hittade jag i gruset imorse. Må du vila i frid.
Jag har haft en helt otroligt bra jobbdag! Jag trivs så bra och dagarna går helt sjukt fort, trots att det är 9 timmars pass. Det är ju kanoners! Jag har inte speciellt mycket att blogga om just nu, men mitt jobbpass har varit lärorikt idag. Jag har t ex skalat mina första räkor. Usch! Men jag klarade mig. Jag har fått en hel del att tänka på också. Bra och dåligt. Nu får vi se hur das hårr blir!

NATTI :D

Måndag suger.

Och vilken huvudvärk! Migränen är inte långt borta. Min dag har enbart gått ut på att vara barnvakt och det var faktiskt itne alls speciellt tröttsant, så vart den här djävulska värken kommer från är ännu okänt.
Just nu känner jag att jag skulle vilja ha en paus från allt. Andas ut och släppa allting. Fast det är ju lite orimligt att be om. Jag tror jag hoppas på lite för mycket och vill lite mer.
Mamma och jag har beställt biljetter till Champions of Rock med Peter Johansson nu. Det är en liten vardagslycka som satt fint till den här för annat ganska gråa och tråkiga måndagen.


Jag längtar efter så mycket mer.

That's how it sounds!

Fredagkväll igår, vilket betyder att det är lördagmorgon nu, och äntligen har fredagkvällar en speciell mening i mitt liv igen - SÅ SKA DET LÅTA! Jag älskar när uppehållet tar slut och en ny säsong tar fart. Igår var Alcazartjejerna med och dom fick inga röster i min familj allafall. Timo och Måns var i andra laget och där satt två riktiga guldklimpar! Fantastisk! Vilken kväll dom bjöd på. Timo är ju helt klockren, tillochmed utan feber i kroppen, och deras sista låt i programmet gjorde hela min kväll och faktiskt min morgon också. Det har inte hunnits lägga dit någon video på det hela ännu, men den finns på svtplay.
Timo och Måns sjunger Är du vaken Lars?
http://www.youtube.com/watch?v=_nL-Q1zzPP0




Nu vill jag att våra bebisfiskar ska ploppa ur. Det vore spännande!


Vilken frulle!

Obi är på smällen och är grymt fet! det stod någonstans att dom kan få upp till 100 ungar, så inte undra på att magen snart ser ut att spricka! Horst har gett oss tillåtelse att låna hans sånt där mini akvarium så ungarna slipper bli uppätna av dom andra, så vi satsar helhjärtat på det och hoppas på att några ungar överlever.
Mamma kom hit med en ask after eight igår, och den sitter jag och trycker i mig till frukost, men varför heter det after eight? Jag kan inte komma på någon anledning att äta dom just efter klockan åtta, men vad vet jag? Dom kanske syftar på klockan åtta på morgonen, för om dom gör det har jag ju helt klart fattat galoppen eftersom jag äter den till frukost :D Fiffigt!

 


För det är ett nytt spel och jag vill inte vara med

Jag är så jävla trött på all skit just nu. Samtidigt som jag har en jäkla massa vårkänslor att ta ut och dom senaste dagarna har väl glädjen mest tagits ut i sång, musik och Lowe. Inte en allt för trevlig utväg för mina kära åhörare, men det kan inte hjälpas. Lowe är ett bra stöd mitt i all frustration. Han är alltid på topp och redo för en sväng om till vilken musik som än spelas, och hur fel jag än tar på tonerna. En klippa i stormen.
Älskade vovve<3



Aquarium

Och den här gången gäller det INTE Aqua. Emil och jag har börjat få i ordning på vårat impulsköpta akvarium. Visst finns det mer att jobba med, och jag vill köpa fler saker till dom små liven men det får vänta ett tag. Till nästa lön kanske? Sju firrar simmar runt runt runt allafall. Låt mig presentera dom för er!
Kejsaren - den ståtliga, onda mobbaren. 


Obi - den svarta faran. Han som föll för grupptrycket och är halvond. 


Elvis (på bild syns även en av nykomlingarna. Elvis är svart) - som hittills varit det lilla mobboffret i den lilla skaran. Stå på dig Elvis, you're the king! 


Dolly - kanske den mest sällskapliga fisk jag träffat. Simmar alltid glatt(?) fram till rutan när man kommer för att kika in. En RIKTIG linslus!


Sen har vi ju dom tre nykomlingarna till familjen. Dom anlände idag och har därför inte hunnit få sig några namn eftersom Emil inte hunnit träffa dom ännu. Men jag känner på mig att den nya hanen är en riktig Buddy, det syns nästan..


Buddy tyckte INTE om kameran.

Idag har jag dessutom nästan dödat en av mina nykomplingar - med en hjärtattack! Jag skulle lägga på glaset och det for rakt ner i akvariet och jag greps av panik! Nykomlingen som hamnade någon cm från glaskanten stod helt stilla och det enda livtecken som fanns var dom små sidfenorna som frenetiskt flaxade fram och tillbaka. Samt att hon inte låg uppe vid ytan såklart. Några minuters chock och hon tar sig runt med dom andra. Lite räddare än dom andra kan tyckas, men hon verkar tuff!
Eftersom jag inte riktigt tycks kontrollera min rädsla helt när det gäller firrarna så har hjärtklappning och skakande händer varit ett faktum idag. Jag tyckte dom förtjänade en liten ny lekplats idag, så det fick jag fixa, och när jag väl skulle sätta i den i akvariet kom paniken. Jag visste inte vad jag skulle göra. Pratade först med Emil som lovade att det skulle gå bra, sen med mamma som skrattade öppet och hjärtligt åt mig men sa att min idé med en påse kring armen inte var alls så dum. Det gick nog bra tyckte hon. Så nu har jag kastat i "leksaker" och nykomlingarna med en coopkonsum-påse fasttejpad kring armen. Emil får möblera lite finare sen. JAG LYCKADES!! Jag har överlevt, om än med nöd och näppe, att stoppa i armen i ett akvarium med hela sju levande fiskar. :)


Dessutom har jag än en gång kommit på mig själv med att prata just med mig själv under panik. Topp!

Kärlek, när den är som bäst

Jag tror att det är omöjligt för er att förstå hur underbart bra Emil är! Både som pojkvän och vän. Vi har så kul och allt känns så jättebra, nästan hela tiden. Idag när vi skulle ta oss några mackor till frukost utbröt ett smörkrig och det var smör högt och lågt, på kläder och hud, på oss och på inredningen. Överallt! Och vi märkte det knappt själva. Och ni som varit här på senaste tiden har kanske sett får förbannade hög av pant som tyvärr fått bosätta sig bredvid kylskåpet i några månadet, ja, jag kan inte ens räkna hur många gånger jag irriterat mig på det! Hur som helst så tog vi äntligen tag i det och vi tyckte väl att det var liiiite överkurs att behöva gå upp och ner och fram och tillbaka till bilen så ofantligt många gånger så Emil kom på att yey, vi firar ner dom genom fönstret med en lång tråd så kan vi lasta in dom i bilen på en gång - och så blev det! Det är egentligen bara såna där små vardagsgrejer som gör att vi har så kul tillsammans, och det är helt fantastiskt! Aldrig, aldrig, aldrig har jag haft en så underbar pojkvän, och det bästa är att vad som än händer i framtiden så är han en toppen vän! Fast jag har ändå tänkt behålla dig föralltid <3 Emil mitt älskade hjärta, du är bäst!


Dessutom har vi slagit på stort och jag är snart FiskMammaJenny, det ska bli lite spännande med tanke på min fobi och min äckelkänsla för dom stackars små oskyldiga djuren.. Men den måste ju botas någon gång, och alla parter är med på att INTE köpa genomskinliga fiskar (ELLER HUR!?), så det ska nog funke. När vi fått i ordning akvariet och fått i dom små liven i så kastar jag väl upp en bild.


Idag:
Förutom smörkastning, pantning och inhandlande av ett 95l akvarium så har jag varit en sväng till IKEA med mina underbara; Jenny, Sanne och Astrid. Jag tyckte mig göra ett fynd och köpte fyra små skålar till mitt strössel, och minsann, dom står bra där på spisen! Nu är jag så trött. Vaken sen fem-sex och klockan är redan tolv. Hujedamej! GODNATT.

RSS 2.0