Rastlöshet

Usch, nu har jag kommit till en sån där period då jag verkligen saknar något och behöver en förändring. Liten som stor. Jag vet vad jag helst vill... Det är sådär jobbigt så det kliar inuti kroppen och skelettet skaver mot huden. Nej, det är så jobbigt att komma hit och inse att man inte riktigt vet åt vilket håll man ska vända sig och därför bara står kvar och väntar ut förtvivlan. It sucks!
Bitter och förbannat seg idag. Huvudet hänger inte med och jag känner feber i kroppen. Ögonen är inte heller på topp. Jag vill ha spöregn och ett par åskmoln. Jag vill aka, men orkar inte. Jag vill tatuera mig, men jag måste fylla i mitt ankare innan jag går på nästa. Usch vad jag vill och inte vill.

Nattdopp

När man har en liten kisse utan djupseende kan man inte ha fönstren öppna som man vill och det har resulterat i flera långa dagar, kvällar och nätter där man sitter och svettas som en gris i soffan och önskar att man hade en sån där liten gullig fläkt. Igår tyckte jag dock att jag tog tag i problemet på ett ordentligt och lite modigt sätt. Jag lyckades få med mig en trött Malin för att ta ett nattdopp i Bönnern och i kom hon i allafall, men bara till låren, sen tyckte hon att det var på tok för kallt och ville mest av allt krypa ner och värma sig i sin säng. Jag, en Tapper som jag är, tyckte hon var larvig och plaskade runt en liten stund. Hela huvudet i också. Väldigt uppfriskande faktiskt! För när ska man egentligen ta ett nattdopp om inte på natten? Malins kommentar: "Jag behöver alkohol för sånt här.."

Jag gjorde ett misstag igår när jag kom hem från badet. La mig ner på kudden och somnade - med blött hår. Idag är det inte vackert inte. För att citera Emil imorse "Faaaaan vad krullig du är!" Jag suckar, djupt. Bara hoppa in i duschen igen då. Om jag inte tar mig till poolen och lägger mig där några timmar. Jag gillar idéen!


Städa?

Just nu är mitt största problem att komma överens med mig själv om jag dels orkar och dels om det är värt det att ta tag i lägenheten och vända den tillbaka till det normala. Med det menar jag såklart STÄDA! Städa undan efter både Harry och pojkar och flickor som tyckte att förfest och rockband var mysigt i lördagskväll. Hatten av för mig om jag faktiskt gör det!

---------

Jag längtar så fruktansvärt mycket efter Västkusten och att bara ligga och njuta på klipporna och fiska krabborna och helt enkelt bara vara, och i farmors närhet blir det ju hur mysigt som helst :)
Emil har övergett tanken på västkusten i år, och visst kan jag förstå det eftersom någon måste ju vara hemma med Harry så här i början, men jag kan inte riktigt släppa det helt faktiskt. En sommar utan Smögenbryggan, utan Lövvik och krabbor? Nej tack. Jag vill ha det. Jag behöver det!
Tacka vet jag Malin som har planerat att följa med mig om vi bara får ihop allting. Det är mycket pussel.


Del 2 - Malin 20 år!!

Idag (Ja, klockan är ju över tolv så tekniskt sett IGÅR) så fyller Malin 20 år och kan följa med och handla lite mer barnförbjuden dricka. Men i ett par veckor har Ida och jag planerat och knåpat och faktiskt fått ihop en skaplig present. Vi bestämde med Malin att komma och ta en snabbfika hos henne efter lunch innan hon skulle börja jobba, men när vi kom dit hade vi bara en tråkig nyhet med oss. Alla hennes vänner var kidnappade och vi hade fått order och instruktioner om hur hon skulle kunna få dom tillbaka. Vi utrustade henne med det hon kunde tänkas behöva- alltså en krigsmålning och militärkläder, och sen gav hon sig iväg och med hjälp av karta, ledtrådar och bra guider så hittade hon först Vicke, Simpa och Jonte som blivit fångna i Grosvadsskogen där hon behövde skjuta ner 5 ölburkar för att få ta med sig sina vänner hem igen. Hon var riktigt usel på den första och klarade det inte förän hon stod två meter från burken. USELT Malin! Resten gick relativt fort och hon fick ett par ultimatum och gåtor hon var tvungen att klara. Vidare ut mot St. Maria kyrka där hon hittade Carro, Sara och Ewe fastlåsta med hänglås kring stolpar och där var hon tvungen att tvinga igenom sina händer genom vita bönor i sås, kattmat, mosad banan (Malin har något av en bananfobi), mjöl blandat med vatten och råa ägg för att hitta nycklarna och ta med sig ytterligare tre vänner hem. Dags för ultimatum och gåtor igen! Sen fick hon brumma vidare mot Gron där Emmy och Sanne blivit satta i en liten gummibåt och drivit ut. Det var bara för Malin att hoppa i och simma in dom till säkerheten igen. BRA JOBBAT! Sen tog vi bilarna och åkte hem till Malin där hennes föräldrar bjöd på grillad mat och tårta. En något panikslagen Malin tjattrar på om att klockan är för mycket och att hon inte kan komma sent idag, och då (tio minuter innan hennes pass börjar) kläcker vi ur oss att vi faktiskt tagit ledigt åt henne idag så hon kan vara med oss och fira sin födelsedag. Så kvällen avslutades med en femkamp och en hel del prat bara. Jag har haft en toppenbra dag, och är helt slut nu. Måste nanna kudden, och helst innan Harry och Emil kommer in för att lägga sig.. så jag får någon sömn. Godnatt och ett STORT grattis till dig Malle :)

Ja, bilderna går att trycka på.

Malin i sin utstyrsel Malin och jag på väg mot hennes första uppdrag... uselt! Andra uppdraget! Tredje och sista uppdraget!

äsch, jag tänkte ladda upp fler bilder men orken brast just nu.. Vi får väl se om dom andra dyker upp lite senare. Annars kommer dom allafall upp på facebook och på bdb ligger dom redan.

Sov gott för tusan!

Del 1 - en Harry flyttar in

Nu känner jag att jag får skriva två inlägg - på rad!! - för att få med alltihop så det inte blir ett på tok för långt inlägg. Ja, rubriken säger väl det mesta kan jag tycka. Det har alltså flyttat in en liten liten (dock stor för att bara vara 12 veckor) Harry som förgyller Emils och mina dagar. Nätter är tyvärr inte lika gyllene. Första natten (han flyttade in i fredags eftermiddag) somnade vi väl runt halv två - två och halv fyra var det inget snack om saken längre. Jag SKULLE upp. Harry bet och rev i fötter och ben och jamade så mitt samvete sprack på flera ställen. Så det var bara att knalla upp och underhålla den lille rare. Natten till idag fick jag dock i stort sett sovmorgon till halv åtta, och det bockar och bugar jag för. Det var värt mycket dom där timmarna! Jag håller tummarna för att jag åtminstone får sova relativt ostört till tio imorgon allafall. MEN inte ett ont ord om Harry, för vad jag älskar honom! Redan efter bara två dagar. Han är ett sånt fruktansvärt chamtroll, rumsren, supersocial och världens sötaste lilla busunge. Mitt katthjärta har börjat slå igen! Det har knappt känts av sen Lucifer och Belsebub dog faktiskt.. Usch vad jag saknar dom :( Men som tur är klappar det hårt igen och här är vår rara kisse.


Mina älsklingar


Harry - the dynamite, in action!


Lördag - men var är mitt lördagsgodis?

Jag: Hej det är Jenny är mamma hemma?
Pappa: Men vad är det?
Jag: Va? Jag undrar om mamma är där?
Pappa: Det låter som hela din värld precis har rasat samman!!
Jag: Haha, nej, jag har bara precis vaknat.

Det kanske säger en hel del om hur trött jag är.  Jag tillochmed LÅTER helt lealös. Bäst att vakna till och rycka upp sig och tagga till för studenten :) (Jag måste erkänna att jag skrattar lite åt att vi inte hade värst väder på vår student allafall! HAH!) Sen tycker jag lite synd om Carro och Elin som tvingas springa ut i världens storm. Är det motvind finns risken att dom inte ens tar sig ut på trappan. Så, shame on you stormväder - för deras skull. Men annars finner jag det ganska roande. Bara skadeglädje är den sanna glädjen.

Jag har dessutom fått nog av dom plattångs-hårtorkande stunderna i mitt liv. Så nu följer jag med pappa och Kenneth och sätter all min tro och hopp på Viberga. Låt mig hitta en lagom dyr, men ändå superbra hårtork! Cross my fingers!

Grattis alla studentjävlar till lyckligaste dagen i ert liv :)
(Dock kommer ni sakna skolan och önska att det var ni som stod där om några år igen!)
Vuxenlivet är inte alltid så kul. Se på oss andra. Vi har blivit bittra och gnälliga!!

I väntans tider..

Min goa underbara farmor och hennes Kenneth (tja, han är väl lite min också kan jag tycka ;p) är hos oss i Finspång och hälsar på. För den mesta delen är det väl för kusin Elin som tar studenten imorgon, men det är trevligt när dom lämnar Trollhättan för ett par dagar och kommer hit. Jag längtar så ruggigt mycket efter lilla farmor vissa dagar. Vi har haft en trevlig kväll och ätit grillat och suttit och pratat, men nu sitter jag ensam och övergiven i Emils soffa och halvglor på The weddingplanner.
Igår fyllde moster Tina 40 år och det var kalas! Ute med karlarna diskuterades det en hel del och dom kom fram till att Finspång aldrig någonsin haft en rulltrappa. Det säger en hel del om Finspångs litenhet!! Rulltrappor som, jag tänker mig, är en del av mångas vardag och vi har aldrig ens ägt någon! Vi är väl helt enkelt för hurtiga ;p

Imorgon är det som sagt var dags för studenttider igen! Och jag ska väl försöka hinna med att gratta både Carro och Elin. Vi får se hur det går minsann :)


Ödets ironi

Ironiskt nog är jag i stort behov av en hårtork.
Om ni undrar vart ironin i det ligger så är det så att den i stort sett enda andra dörren i Emils trappuppgång är en frisör! Dessutom är vi i princip omringade av frisörer på den här gatan.
Jag vet inte om jag vill skratta eller gråta.
Jag vågar inte använda den trasiga allafall. Inga stötar här inte!


Det är lugnt. Ni får kalla mig pudelN ;)

Generation Bal -10

Under jobbtid igår (ja, jag tycker faktiskt att alla mina olika jobb är fantastiskt bra!) så fick jag låna Johannas cykel och trampa ner till Bruksparken där många, jag säger inte alla för det vore lögn, ja vi kan säga dom flesta studenterna stod i jättefina klänningar och kostymer och väntade på att få gå på bal. Jag måste hålla med Sanne och vara lite bitter och påpeka att det faktiskt är en aning orättvist att vi tvingades stå i en trång svettig gymnastiksal när resten av alla år minsann fått stå ute i det gröna och gotta sig. Damn you regnväder! Jag träffade mina kära släktingar (= faster och kusiner) som snällt umgicks med mig. Det var härligt att träffa GBGkusinen också. Det blir inte att man bara "råkar på" varandra när hon bor enda där nere. Välkommen hem Ida! Lite tissel och tassel och sen fick jag dra mig tillbaka och fortsätta jobba, men det var lugnt! Vi badade i stort sett alla tre, trots att det var dom andra två som behövde rengöras. Typiskt.


Rille, Carro, Sara & David


Rille, Carro & Carros klänning :D


Emil & Emma, som var supertuff! :)


och min vackra kusin, Elin :)
 
Hoppas ni hade kul på balen!

This is it!

Jag är inte alltid i farten med att uppdatera här har jag kommit på, men överlever jag så överlever nog ni med! Igår fyllde Emil år och vi (=Malin och jag) gjorde världens mest supertuffa tårta. Min lille plutt är 24 år, helt gaaalet! Vi bjöd allafall på tårta och Emils vänner kom hit. :)





Kanonfesten i lördags var suuuuuperbra! Eller, ja, Peter Johansson var superbra! Det andra var okej. Och jag kan inte påstå att jag såg speciellt mycket av dom andra banden heller men tveksamt att dom kunde vara bättre än Peter. VILKEN KARL!
På fredag är det bara en vecka kvar tills en liten hårig rackare flyttar hit :) Det ska bli spännande och mest mysigt! Jag börjar sakta men säkert vänja mig vid tanken på att han ska heta Ulf (I min familj har vi ju faktiskt redan en Sanna, en Lowe och en Kalle.. Varför inte skaffa oss en Ulf Lundell också?) men jag tyckte Josefines namnförslag var bättre. Oni.

Varför måste man jobba dom dagarna man känner sig så seg och helst av allt bara vill ligga i sängen och sova? Såååå typiskt!


RSS 2.0