Finspång i ett nötskal!

Igår träffade jag en så skum gubbe/man/karl! Jag var ute och gick med Klara i vagnen och så kom han fram och sa att jag kunde skatta mig lycklig att vara mamma till ett så gulligt barn. Så började jag förklara att jag bara var barnvakt och inte mamma, men han tyckte sig inte vilja förstå så han babblade på om hur söt hon var och frågade hur gammal hon var. Sen frågade han vart min man var, och eftersom jag faktiskt inte är gift svarade jag att min POJKVÄN är på jobbet. Då frågar han "Jaha, så han har inte drunknat eller något då?", eftersom jag trodde han skämtade skrattade jag lite och sa att nejdå, visst lever han minsann. Då mumlar gubben "jaha.. synd för mig!" Så försökte jag skaka av mig honom genom att ta lite krångligare vägar hem, men d svängde han efter och tyckte att han skulle gå med oss en lång bit.. Men han var en aning obehaglig så jag snabbade på och sa att jag var tvungen att skynda mig för att vi skulle iväg. Så ropade han efter oss att han hoppas vi ses igen! USCH! Jag låste alla dörrar när vi kommit innanför dörren.

Idag har varit en lång dag med 9 timmars skrikande ungar som var högt och lågt och överallt. Efter nio timmar fick jag en fem mintuers paus då jag fick ta mig hem till Filip och Klara och vara där. Nu vart det bara i två timmar, och det kanske var tur det, för nu håller mitt huvud på att explodera! SÖÖÖMN!!
Men först ska jag pussa lite på min Emil. Jag är så glad att du är min <3


Ångestladdad måndag!

I natt drömde jag att jag var gravid och hade en liten bebis i magen, när klockan ringde och jag klättrade upp ur sängen för att mata firrarna simmar det omkring en liten orange bebis där. Hej vad glad jag blev!! :D Och efter en lång, men mycket trevlig dag, på jobbet så ringer Emil och säger att vi har en svart liten kotte i akvariet också. TVÅ BEBISAR PÅ EN DAG! Myyyyyyyys!

Åter till ångesten. Jag får försöka göra en övervägning av det här och verkligen känna efter - trots att jag tycker att jag redan har gjort det.

Fördelar:

Ett minne för livet
Sjuuukligt kul
VÄLDIGT behövligt känns det som
Vara borta en vecka
Sällskapet <3

Nackdelar:
Mycket pengar - är det värt det?
Vet inte om jag hinner få ihop pengarna
Väldigt mycket värme
Vara borta en vecka (Ja, det är både för- och nackdel)

Äsch, fan vad jobbigt det är. Och jag har ingen tid att bestämma mig och fundera. Vilken jävla ångest!!

Så är det lördag igen..

Ibland behöver man en förändring. Något drastiskt. Kanske en aning dramatiskt. Något som gör skillnad. Men visst vet jag att det blir nästan aldrig riktigt som man vill..

Det blir vad jag gör det till..

Nu har min underbara systeryster inte bara hjälpt mig med fika till jobbet imorgon, hon har även hittat en möjligen otroligt bra lägenhet som jag skulle vilja titta på. Helst NU! Jag tycker den verkar hur bra som helst. Men jag tänker inte skriva vart, när eller hur den är, för då kommer någon äcklig ful liten bitch och tycker att den ska bo där istället för mig. ICKE! Ska jag flytta vill jag ha den :)

Jag hoppas allt blir bra, toppen och att det blir som i mitt huvud!

Malen Malin

Haha!
I natt drömde jag att jag köpte en mal. Den var superstor och fick knappt plats i plastpåsen och jag var så rädd att jag grät i affären, men samtidigt tyckte jag så synd om den för den var ju så gullig på ett äckligt sätt och den såg så rädd ut. Jag tror att jag fick ner den i akvariet till slut allafall, men det vågar jag inte lita på själv. Stackern! Men en mal behövs, så det ska jag införskaffa oss - möjligen idag. Först ska vi städa akvariet, och det betyder att Emil måste vakna för det vågar jag inte göra själv. Jag är så sugen på att hoppa i sängen, men det kan visa sig ha motsatt effekt på Emil och han inte blir lika lycklig som mig. Illa! Jag får la vänta tills klockan ringer.
ÄÄÄÄÄÄNTLIIIGEN har jag fått papprena - efter ett halvår! Sjukt dåligt och jag är arg, men lite glad för att jag har dom nu. Anledningen till rubriken är att min mal som jag ska köpa faktiskt ska heta Malin, och varför då? Jo, för er som känner min bästa bästa bästa Malin kan nog likt mig se en väldig likhet mellan en mal och våran Malin. Speciellt när Malin är i sin egen värd. Ena fingrat i mungipan, dragande i läppen och med hakan en halvmeter från överkäken. LIKHETEN ÄR STOOOOOR! Jag ska minsann hitta en bild så ni får se själva..

Emmy och jag ska gosa järnet ikväll till Så ska det låta. Jag tycker så mycket om våra tjejkvällar. Förra helgen, lördag om jag minns rätt, så hade vi tänkt oss en Singstarkväll och bara sitta och mysprata men helt så slutade inte kvällen. Vi körde en hel massa Singstar så det höll vi oss till allafall, men det blev lite spontant alkoholintag och vi drack en Skumbanan på krogen. Fast det här har jag kanske redan skrivit? Jag har ingen koll.


NU RINGER KLOCKAN!!!

En helg i april

Varför är inte Gud karl nog att uppfinna ett vaccin mot kräksjuka och magsjuka i största allmänhet? Visst finns det andra sjukdomar som förtjänar hans makt och uppmärksamhet mer än magsjuka gör, men kan han inte bara vara god nog att ge oss ett superpiller som hjälper mot den sjukdomen man vill? Feber, förkylnignar och såna lite "lättare" sjukdomar är okej. Dom kan jag tänka mig att stå ut med, även om det är jobbigt, men magsjuka!? NEJ!! Nu är det lyckligtvis så bra att jag inte är utsatt för magsjuka just nu, men eftersom mamma hämtade mig i Valstorp igår och vi satt i samma bil i ungefär 20 minuter och hon har något som liknar magsjuka allafall så sätter spökena i gång i mitt huvud och jag är livrädd! BLÄÄÄ!!!

Igår kväll var jag som sagt i Valstorp och hade tjejkväll med världens goaste Linnéa, Jenny, Sanne och mysplutten Astrid. En sån kväll KAN INTE gå fel! Och det gjorde den inte heller. Vi badade bubbelbad, åt tacos på prinsesstallrikar med prinsessglas och prinsesservetter, tittade på Barbiefilmer och mös i allmänhet. Vilken solstråle, allas våran Linnéa. Jenny ringde i torsdags eftermiddag och sa att Linnéa minsann hade bestämt att på våran tjejkväll med prinsesstema så skulle vi vara utklädda till en varsin prinsessa - som hon hade bestämt. Och så fick det bli! Jag fick lite improviserat ihop en Snövitsklänning, Sanne var superfin som Askungen, Jenny som skulle vara Ariel förvandlades till Jasmin under kvällen och var häftigast. Linnéa var Törnrosa (a.k.a. Tant Trosa) och var supergullig, medan Astrid var Belle i en guldklänning och höll ihop med pappa Mattias som fick vara Odjuret. Det var en toppenkväll!






Idag har dessutom Emmy och Linus dragit ut mig på äventyr. Vi hamnade i Vingåker där jag återigen inte hittade ett skit till mig själv, men hittade en supertuff Batmantröja som jag inkasserade åt min kära pojkvän.


Ta mig till kärlek!

"Vet ni vad Finn sa till mig precis nu? 'Det är bara en dröm Håkan, det är inte på riktigt'. Och det kanske är en dröm, men om det är en dröm, så väck mig inte snälla! Om det finns nått sätt som jag kan skicka tillbaka ett uns av den energi och den värme som ni skickar upp till oss på den här scenen ikväll, om det finns ett enda litet sätt, så ska jag ge allt som jag har i min tunna lilla kropp för att skicka igen det till er. Varenda liten svettdroppe ska fan ut ur den här jävla kroppen!" Och så brister rösten, tårarna rinner och såpbubblorna regnar fint neråt..

Håkan, du är så fantastiskt jävla underbar!


Halva familjen ute på vift!

Hm, inte alls mycket sömn för mig i natt. Och när John Blund väl var här så var det mest jobbiga och onda drömmar. Fast i natt hade jag väl allafall en "bra" ursäkt för det. Jag blir så nojig när någon i min familj ska åka bort. Jag vet inte varför riktigt men jag tycker det är jobbigt, även om det är en kul resa för dom så tänker jag jobiga tankar och oroar mig. Och nu är fallet så att pappa åkte till Polen i morse, mamma bilade upp till Stockholm och Lillebror tog båten till Finland igår kväll, så det är nog mycket det som spökar i mitt huvud. Pappa, lilla söta pappa, jag tänker på dig! Jag tycker synd om honom, fast jag vet att han klarar sig bra på egen hand - han är ju ändå min superpappa - så känns det jobbigt att han är i Polen alldeles ensammen, för att hans jobbarkompis blev sjuk. Den ganska stora piten av Polen som jag har sett är ju inte direkt något att hurra för, usch för att vara där själv! Lillebror är utbytesstudent eller något liknande, så han blir borta i hela två veckor!! Det är lite väl länge att vara borta ifrån mig kan jag tycka. Mamma kommer förvisso hem ikväll igen, men det sätter sig på mina nerver ändå tyvärr. Jobbigt jobbigt!
Ida tar mig allafall ut på äventyr. Idag ska vi bila till Söderköping - "wohoo, häftigt" tänker ni då med en touch av ironi, men visst är det! För vi ska nämligen titta om vi hittar något passande tyg till våra klänningar som Amanda ska sy åt oss till 20års festen. Det ska bli spännande och roligt :)!

Nu ska jag kasta benen över sängkanten och traska hemåt till Lowisen och lillasyster.

Söndag!

Mina ben värker. Efter ett par timmars svängande med dom lurviga på dansgolvet igår och en två timmars lång promenad med Ida och vovven Lilleman idag så har dom fått motion för ett tag framöver kan jag tycka. Konstigt nog känner jag av det i hela rumpan också. Träningsvärk i baken känns.. konstigt? Trött är jag i vilket fall som helst. Som grädde på moset ska vi nog samlas i Emils soffa, Ida och jag, och titta på Cry baby och mosa i oss glass med varma hallon. Det tycker jag låter bra!
Jag har dessutom svängt runt med dammsugare, trasa och dom allra flesta förnödenheter mankan tänkas behöva när man ska städa en lillasysters rum. Nu är det skinande rent i Jossans rum allafall. Den här städningen behövdes VERKLIGEN!



Påskäggen ska väl ätas upp trots att påsken närmar sig slutet?

Vaknade upp och var pigg som en lärka faktiskt. Trots gårdagens impulsiva utgång. Dock är jag lite tröttare nu. Meningslöst. Och mitt samvete gnager mig, fast jag inte förtjänar det. Jag kan sätta en femma på att det är för att jag faktiskt var så bestämd med att jag inte skulle gå ut på dubbeln igår. Jag ville verkligen inte gå ut och tyckte mig nöja mig med en förfest, men där fanns lakritsshots i mängder och till slut kom Jerker på en deal - om jag fick rida på hans axlar hela vägen ner så skulle jag lova att följa med in. Det tyckte jag lät helt galet kul så jag gick med på det men vågade trots allt inte hoppa upp på axlarna när det väl kom till kritan. Jag försökte väl lura till mig så att Ida kunde åka på axlarna i mitt ställe men det tyckte hon inte var en bra idé. Så vi gick faktiskt alla ner på våra fötter och jag föll för grupptrycket och dansade hela kvällen. Mina trogna följeslagare Carro och Ida - inget är lika kul utan er. Tack för igår :)!¨
Påsken börjar närma sig sitt slut och jag tycker inte att jag lider speciellt mycket av det faktiskt. Ska bli ganska skönt att gå tillbaka till den vanliga vardagen och med mellanstora steg närma oss majmånad. Jag tycker mig ha ätit på tok för mycket sötsaker dom här dagarna och har en stark känla av att det är därför som min mage har börjat ge ifrån sig dystra protester. Det är fan inte kul det här!

Långfredag!

Jag är inte riktigt på humör. Och tyvärr blir det oftare och oftare...

this sucks!




GRATTIS lillasyster som fyller hela 18 år idag! yeeeeaaah!
Och GRATTIS lillebror som fyller hela 18 år imorgon.
 Mina små lillpluttar <3

RSS 2.0